Transtone

Het basisprincipe van Transtone lijkt simpel: het verdunnen van exclusieve marmers op zeer groot formaat. Dit werd echter mogelijk dankzij het unieke vakmanschap en exclusieve machinepark van PHD. 

Transtone bevat op vandaag 3 producten: Lamin, Lumin en Magnetic.

PHD produceert Transtone als plaatmateriaal. De natuursteenverwerker kan bij ons terecht om de marmer in zijn project te laten omvormen tot het gewenste product. In samenspraak kunnen nog extra bewerking uitgevoerd worden om tot het beste eindresultaat te komen. 

Lamin

Lamin combineert een dun laagje natuursteen met een lichtgewicht dragend materiaal. Hierdoor transformeert de marmer tot een extreem lichtgewicht en dun oppervlak in een extreem groot formaat. De panelen kunnen makkelijk gedemonteerd of verplaatst worden. Het lage risico op breken biedt nieuwe mogelijkheden voor heel wat toepassingen, vooral in renovatie. Bijvoorbeeld in liften, scheidingswanden en decoratie, meubelfronten, vloeren, presentatie objecten.

Afmetingen

- Grote formaten tot 2900x1400mm in 1 deel zoder naden

- Zeer lichtgewicht: +- 13kg/m2

- Zeer dun: tot 8mm overmeten dikte

Voordelen

- Afgewerkte en reeds samengestelde elementen die reeds klaar zijn om te plaatsen

- Meerdere mogelijkheden voor installatie en bevestiging, lijmmogelijkheden en hangsystemen

- Snelle en makkelijke installatie dankzij het licht gewicht en groot formaat.

- Lage opbouw dikte, ideaal voor renovatie

- Onbreekbaar

Lumin

PHD neemt beide betekenissen van licht heel serieus. Laten we het gewicht even vergeten en denken aan sfeer en relaxatie. Een must in ons dagelijkse leven. De lichtdoorlatendheid en lichte constructie elementen geven hieraan een extra dimensie. Door het extreem dun laagje natuursteen komen de meest exclusieve marmers lichtdoorlatend. De lijnen en patronen worden opgelicht met een aantrekkelijke gloed. Ook hier, met de lage kans op breken, biedt Lumin onnoemelijk veel nieuwe mogelijkheden voor lichtdoorlatend meubilair, constructie elementen, verlichte wanden, deuren, vloeren en plafonds. 

Afmetingen

- Grote formaten tot 2900x1400mm in 1 deel zonder naden

- Zeer lichtgewicht: +- 28kg/m2 

- Zeer dun: tot 10mm overmeten dikte

Voordelen

- Afgewerkte en reeds samengestelde elementen die klaar zijn om te plaatsen

- Meerdere mogelijkheden voor installatie en bevestiging, lijmtechnieken en hangsystemen.

- Snelle en makkelijke installatie dankzij het lichtgewicht en groot formaat

- Kleine opbouw dikte, ideel voor renovatie 

- Onbreekbaar

Magnetic

Magnetic combineert een dun laagje natuursteen met een lichtgewicht drager en een magnetisch materiaal. Hierdoor transformeert de marmer tot een magnetische plaat. Deze kan gebruikt worden als losstaand decoratief element in een ruimte met verschillende mogelijkheden voor de randafwerking. Het kan ook verwerkt worden als onderdeel van een totaal natuursteen project: bijvoorbeeld een magnetische spatwand in de keuken, ideaal om recepten aan te hangen, ...

Afmetingen

- Grote formaten tot 2400x1200mm in 1 deel zonder naden.

- Zeer lichtgewicht: - 30kg/m2

- Overmeten dikte: 30mm

Voordelen

- Uiterst exclusieve decoratieve toepassingsmogelijkheden

- Meerdere afwerkingsmogelijkheden

Volg ons op instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van PHD maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie