Natuursteen

Philip Dumoulin staat garant voor al uw maatwerk in natuursteen. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft natuursteen voor ons geen geheimen meer. Door de constante vernieuwing en investering in ons machinepark zijn wij in staat de meest complexe werken uit te voeren.

Wij verwerken marmer, graniet, arduin, composiet & keramiek.

marmer

Marmer is een metamorf gesteente afkomstig van kalksteen en is op dit moment wel de meest geliefde natuursteensoort.

Marmer is beschikbaar in vele kleurschakeringen: wit, rood, groen, bruin, roze.... en geeft je ruimte een warme en unieke uitstraling.

graniet

Door zijn uitstekende technische eigenschappen is graniet uitermate geschikt als keukenwerkblad, vloer of trap- en gevelbekleding. Graniet is hard, weinig poreus en herken je doorgaans aan zijn schitterende gevlamde structeren in verschillende kleuren.

composiet

Composiet of kwartscomposiet is een industrieel vervaardigd product en bestaat hoofdzakelijk uit kwarts (90%) en hars. Hierdoor is composiet zowel vlek-, zuur-, schok- als krasbestedig.

keramiek

Keramiek is een industrieel vervaagdigd product op basis van klei die voor 100% bestaat uit natuurlijke materialen.

Keramische materialen zijn kras-, vlek- en hittebestendig.

transtone

Transtone of lichtgewicht en lichtdoorlatende marmer zorgt ervoor dat wij de meest breekbare marmers kunnen produceren op groot formaat (1400 x 2900 mm).

Transtone kan worden toegepast als wand-, deur-, gevel- en kastbekleding. 

Volg ons op instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van PHD maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie